KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi

OKULUMUZ KARİYER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Bu ayki konuğumuz ülkemizin ve şehrimizin yaşayan değerlerinden olan paralimpik yüzücü ve antrenörü Ali Uzun olmuştur.

Okulumuz rehberlik servisince organize edilen kariyer günleri kapsamında bu ayki konuğumuz ülkemizin ve şehrimizin yaşayan değerlerinden olan paralimpik yüzücü ve antrenörü Ali Uzun olmuştur. Ali Uzun ülkemizi engelliler yüzme klasmanında bir çok uluslararası platformda temsil etmiştir. Halen Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda beden eğitimi öğretmenliği mesleğini başarı ile sürdüren Ali Uzun aktif yüzmeyi bıraksa da yüzmeden hiçbir zaman kopmamıştır. Milli takımlarda yönetici pozisyonlarında bulunmuş olup aktif olarak yüzme antrenörlüğüne devam etmektedir. Okul rehberlik servisinin ayın çalışma konusu olan öğrenciler de motivasyonu artırma çalışmasına katkı sağlayacak şehrimiz deki hatta ülkemizde ki ender şahsiyetlerden biri olan Ali Uzun'un çocukluğundan itibaren bütün hayatı bitmek tükenmek bilmeyen mücadelelerle geçmiştir. Yaşadığı zorlukları anlatışındaki rahatlık öğrencilerimizi son derece etkilemiştir. Ali Uzun gibi yaşayan bir değerin okulumuzda öğrencilerimizle buluşma davetini kabul etmesi Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi öğrencilerini ve öğretmenlerini son derece memnun etmiştir . Ali Uzun Hocamıza kendi büyük hikayesini yazma yolculuğunda başarılar diler tekrardan okulumuza konuk olduğu için şükranlarımızı sunarız .

29-12-202329-12-202329-12-202329-12-2023

Yayın: 29.12.2023 - Güncelleme: 29.12.2023 09:52 - Görüntülenme: 263