KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi

Nis

İlçe Müdürümüz Hüseyin MART okulumuz idaresine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Nis

Ortaöğretim Şube Müdürümüz Sayın Bekir AKÇİN'İN başkanlığında toplanan ilçe strateji hazırlama komisyonu, katılım sağlayan ilçemiz okul müdürleri ile birlikte okulumuzda bir araya geldi.

Nis

Gaziantep'te gerçekleştirilen Gençlik Kampına katılanöğrencilerimiz keyifli ve verimli zaman geçirme imkanı bulduklarını dile getirdiler.

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümü çerçevesinde okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdiğimiz anma ve kutlama programımızda öğrencilerimiz son derece duygusal anlar yaşadılar.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümünü okulumuzda gerçekleştirdiğimiz programla kutladık. İstiklal şairimiz Mehmet Akif ERSOY'UN da saygı ve rahmetle yad edildiği bu günde milletimizin 100 yıl önce mücadelesini verdiği bağımsızlığın önemini anlatan bu güzel marşın hangi koşullarda, hangi duygularla dile getirildiğini ise günün anlam ve önemini anlatan konuşması ile Tarih Öğretmenimiz Zeynep GÜL dile geirdi.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine beslenme, yeterli ve dengeli beslenmenin önemi , besin grupları , obezite nedir , obezitenin sağlığa etkileri nelerdir konuları işlendi.

Mrt

Okulumuz idareci,öğretmen ve öğrencileri Güzelyurt İlkokulu ve Ortaokuluna ziyarette bulundu.

Şbt

OKULUMUZ, İL GENELİNDE DÜZENLENEN SATRANÇ TURNUVASINDA ÜÇÜNCÜ OLDU.

Şbt

DULKADİROĞLU ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ ETKİNLİĞİ İLE KEYİFLİ ANLAR YAŞADI.

Şbt

ASRIN FELAKETİNDE KAYBETTİĞİMİZ ŞEHİTLERİMİZİ ÖZLEM VE RAHMETLE ANDIK.

Şbt

Tarih 6 Şubat 2023 hiçbirimiz hazır değildik böyle bir güne uyanmaya...

Ock

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ PROFERSÖRLERİ KARİYER GÜNLERİMİZE KONUK OLDULAR